Έχεις προσθέσει %s βιβλίοα στο καλάθι αγοράς
Τελική τιμή
Σύνοψη της παραγγελίας σου
Βιβλίο(α)
Τιμή

x Βιβλίο(α)


Αποστολή

Τελική τιμή

Τι είπαν για μας

Συστάσεις πελατών

 

Όλες οι απόψεις που συλλέγονται προέρχονται από πραγματικούς και ικανοποιημένους πελάτες. Αν θέλετε να μας πείτε τη γνώμη σας, μη διστάσετε να το κάνετε μέσω αυτού του συνδέσμου.

 

Αλεξάνδρα

 

Μου άρεσε το βιβλίο καθώς και στο παιδί που το χάρισα. Έφτασε γρήγορα και οποιαδήποτε απορία απαντήθηκε γρήγορα.

 

Κατερίνα

 

Η 4χρονη κόρη μου είναι ενθουσιασμένη που ανακάλυψε πόσο ξεχωριστό είναι το όνομά της. Οι εικόνες και τα σχέδια είναι μαγευτικά.

 

Μιχάλης

 

Υπέροχο παιδικό παραμύθι. Ένα βιβλίο πρώτης τάξεως και τέλειο δώρο για κάποιον αγαπημένο.

 

Μαίρη

 

Εξαιρετική δουλειά και εξαιρετικό βιβλίο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 

Κώστας

 

Δώρισα αυτό το βιβλίο στον βαφτισιμιό μου με μια προσωπική αφιέρωση, είναι ωραίο αναμνηστικό από τη νονά του και για τους γονείς του, ακόμη είναι μωρό αλλά είμαι σίγουρη ότι θα του αρέσει.

 

Ελένη

 

Εξαιρετικό προϊόν. Φανταστικό βιβλίο, περιεχόμενο και εικόνες. Το πακέτο έφτασε σε άριστη κατάσταση και πολύ γρήγορα. Το συνιστώ 100%.

 

Νόρα

 

Αυτά τα Χριστούγεννα, ο Άγιος Βασίλης δώρισε αυτό το βιβλίο στη μικρή μου. Από εκείνη τη μέρα δεν έχει σταματήσει να πηγαίνει οπουδήποτε με το βιβλίο παρέα. Της αρέσει να μπορεί να διαβάζει τις ιστορίες ξανά και ξανά και να ανακαλύπτει τη σημασία του ονόματός της. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 

Άγγελος

 

Τόσο η πώληση όσο και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση από την ομάδα της Μαγείας στο όνομά μου είναι 10. Η εξυπηρέτηση ήταν φανταστική και στη δική μου περίπτωση που έπρεπε να λάβω την παραγγελία σε χρόνο ρεκόρ μιας και είχα μια υποχρέωση και καθόλου σχεδόν χρόνο για να κάνω την παραγγελία, ήταν πολύ προσεκτικοί και έφτασε εγκαίρως για να δώσω το δώρο μου. Όπως είπα, 100% αποτελεσματικοί επαγγελματίες!

 

Έλλη

 

Υπέροχο. Το έκανα δώρο στα δίδυμα παιδιά μου την πρωτοχρονιά και έχει γίνει το αγαπημένο τους βιβλίο. Έχουν αρχίσει ήδη να διαβάζουν αρκετά και τους αρέσει που τα ονόματά τους εμφανίζονται στο βιβλίο και το ανταλλάσσουν μεταξύ τους. Μια όμορφη ιδέα για παιδιά.

 

Φαίδρα

 

Μαγικό πραγματικά! Ανακάλυψα το έργο σας μέσω μιας συναδέλφου και έχω να πω ότι το βρίσκω πανέμορφο. Ο γιος μου έχει αρχίσει να διαβάζει και από τότε που πήραμε το βιβλίο, πριν κοιμηθεί, το διαβάζουμε μαζί κάθε βράδυ. Μου αρέσει που η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το όνομά του. Το έχω ήδη συστήσει σε όλες τις μαμάδες του σχολείου. Συγχαρητήρια!!

 

Γεωργία

 

Όλα πολύ εύκολα, μπορείς να δεις πώς θα είναι το βιβλίο και το αποκτάς γρήγορα. Και στα παιδιά αρέσει πολύ. Το συνιστώ!

 

Νίκος

 

Έλαβα την παραγγελία στον σωστό χρόνο και ακριβώς έτσι όπως την είχα ζητήσει.

 

Μαρία

 

Το βιβλίο είναι φανταστικό, στα παιδιά μου αρέσει πολύ να διαβάζουν μια προσωποποιημένη ιστορία με βάση το όνομά τους. Το συνιστώ 100% σε όλες τις οικογένειες. Τα παιδιά το λατρεύουν!

 

Δήμητρα

 

Μου αρέσει πολύ το βιβλίο, ο μικρός μου είναι χαρούμενος! Το παρήγγειλα για τα γενέθλιά του και έφτασε στην ώρα του. Η μικρή μου ξετρελάθηκε με αυτή την υπέροχη εξήγηση για το όνομά της. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε ένα βιβλίο που ήταν μόνο για αυτήν! Σας ευχαριστώ! Είναι πραγματικά εξαιρετικό δώρο και σίγουρα θα το χαρίσω και σε άλλα παιδιά!

 

Αναστασία

 

Εξαιρετικό. Το παραμύθι είναι υπέροχο και η αποστολή έγινε μέσα στο χρονικό διάστημα που έχει καθοριστεί. Θα το αγοράσω ξανά ως δώρο.

 

Στέλιος

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη φανταστική ιδέα αυτού του προσωποποιημένου βιβλίου. Δώσατε μεγάλη χαρά στην οικογένειά μου. Τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα. Εκτιμώ την πρωτοβουλία σας, τα παιδιά εγκατέλειψαν λίγο το playstation και άρχισαν να διαβάζουν. Συγχαρητήρια!

 

Όλες οι απόψεις που συλλέγονται είναι πραγματικοί και ικανοποιημένοι πελάτες της Trustpilot. Αν θέλετε να μας πείτε τη γνώμη σας, μη διστάσετε να το κάνετε μέσω αυτού του συνδέσμου.