Έχεις προσθέσει %s βιβλίοα στο καλάθι αγοράς
Τελική τιμή
Σύνοψη της παραγγελίας σου
Βιβλίο(α)
Τιμή

x Βιβλίο(α)


Αποστολή

Τελική τιμή

Το προϊόν μας

Αναρωτηθήκατε κάποια φορά πώς εκτυπώνουμε τα προσωποποιημένα βιβλία μας; Σε αυτές τις γραμμές θα σας μιλήσουμε για τη διαδικασία που ακολουθεί το βιβλίο «Η μαγεία στο όνομά μου» από τη στιγμή της δημιουργίας του στην ιστοσελίδα μέχρι να το παραλάβετε.

daskinderbuch03.jpg

Η προσωποποίηση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος Της μαγείας στο όνομά μου, που καλεί τα παιδιά σε ένα μαγικό ταξίδι αναζήτησης της σημασίας των γραμμάτων του ονόματός του. Σε κάθε ιστορία, κάθε γράμμα του ονόματος συνδέεται με ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, το καθένα με μια μικρή σχετική περιπέτεια. Το καλύτερο στα βιβλία μας είναι ότι κάθε όνομα δημιουργεί ένα διαφορετικό βιβλίο!

Πώς μπορείτε να παραγγείλετε το προσωποποιημένο βιβλίο σας;

Στην ιστοσελίδα μας www.themagicofmyname.gr μπορείτε να καταχωρήσετε το όνομα του αγοριού ή κοριτσιού, το φύλο και το χρώμα μαλλιών και δέρματος. Όταν ολοκληρώσετε, θα δείτε ότι το σύστημα σας προσφέρει τη δυνατότητα προεπισκόπησης ολόκληρης της ιστορίας, προσθέτοντας επίσης μια προσωπική αφιέρωση για το αγόρι ή το κορίτσι για το οποίο προορίζεται το βιβλίο. Στα επόμενα βήματα μπορείτε να προσθέσετε τα στοιχεία σας και να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με απόλυτα ασφαλές τρόπο.

daskinderbuch04.jpg

Έτσι δημιουργούμε τα βιβλία μας

Μετά την παραγγελία σας, το μαγικό μας ξωτικό στέλνει όλα τα στοιχεία στο τυπογραφείο. Στο τυπογραφείο δουλεύουν σκληρά για να μπορέσουν να κάνουν πραγματικότητα τη μαγεία και να καταφέρουν να φτάσει σε χιλιάδες σπίτια. Αφού λάβετε το emailεπιβεβαίωσης, έχετε 24 ώρες για να επικοινωνήσετε μαζί μας αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να προσθέσετε στο προσωποποιημένο βιβλίο σας μια προσωπική αφιέρωση εντελώς δωρεάν!

 

Κάθε βιβλίο εκτυπώνεται ψηφιακά σε μορφή DINA4 τοπίου σε χαρτί 170γρ. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ σκληρού και μαλακού εξώφυλλου. Ο αριθμός των σελίδων του βιβλίου εξαρτάται από το κάθε όνομα, αλλά εγγυόμαστε ότι κάθε βιβλίο περιέχει τουλάχιστον 38 σελίδες. Μετά την εκτύπωση, το βιβλίο σας παραδίδεται στη μεταφορική εταιρεία για να σας το στείλει εγκαίρως ως εκπλήξη για τον μικρό/-ή σας φίλο/-η.

 

Ευχόμαστε να απολαύσετε τη μαγεία των προσωποποιημένων βιβλίων μας!