Έχεις προσθέσει %s βιβλίοα στο καλάθι αγοράς
Τελική τιμή
Σύνοψη της παραγγελίας σου
Βιβλίο(α)
Τιμή

x Βιβλίο(α)


Αποστολή

Τελική τιμή

Ποιοι είμαστε

Δημιουργοί προσωποποιημένων βιβλίων

 

Σίγουρα κάποια στιγμή θα επιθύμησατε να ξαναγίνετε παιδί. Για τα παιδιά, η ζωή είναι ένα παιχνίδι γεμάτο φαντασία, και λέγεται ότι όταν μεγαλώσουμε, ξεχνάμε να παίζουμε. Ακριβώς αυτή η νοσταλγία του να βλέπεις τη ζωή μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, μας οδήγησε να ξεκινήσουμε αυτό το έργο.

 

Παρουσίαση: TheStoryTailors, μια εταιρεία που ιδρύθηκε στη Βαρκελώνη το 2015 από μια ομάδα επαγγελματιών με μεγάλη εμπειρία στον τομέα του animation και του παιδικού περιεχομένου.

 

Θέλαμε να ξεκινήσουμε ένα προϊόν που να δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες για τα μικρά παιδιά και παράλληλα να προσφέρει επιμορφωτικές αξίες.

 

Έτσι προέκυψε το παιδικό βιβλίο μας “Η μαγεία στο όνομά μου”.

 

Η μαγεία στο όνομά μου καλεί όλα τα παιδιά σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο συμπαθητικούς χαρακτήρες που συνοδεύουν τους μικρούς μας φίλους σε μια συναρπαστική περιπέτεια μέσα από πολύχρωμους και εκπληκτικούς κόσμους. Η προσωποποίηση είναι ο πυρήνας του βιβλίου, το οποίο περιέχει μια ιστορία βασισμένη στα γράμματα του ονόματος κάθε παιδιού. Με αυτό τον τρόπο κάθε παιδί λαμβάνει ένα μοναδικό βιβλίο, προσαρμοσμένο σε αυτό, που θα το βοηθήσει να μάθει την κρυφή σημασία που έχει κάθε γράμμα του ονόματός του.

 

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας σε 4 πυλώνες:

 

l  Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί έχει δικαίωμα να απολαμβάνει μια μαγική παιδική ηλικία, με πρόσβαση στη γνώση και τη μόρφωση, ανεξάρτητα από την προέλευσή του.

Κάθε παιδί είναι μοναδικό και ξεχωριστό, και πρέπει να αισθάνεται υπερήφανο για αυτό, πάντα. Όπως έλεγε ο OscarWilde, “Να είσαι πάντα ο εαυτός σου, τα υπόλοιπα χαρτιά έχουν ήδη ληφθεί.”

l  Κάθε εταιρεία ή οργανισμός πρέπει να συμβάλει στη βελτίωση της κοινωνίας, για αυτό, συνεργαζόμαστε σε προγράμματα βοήθειας για την παιδική ηλικία στο SaveTheChildren.

l  Πιστεύουμε στην τεχνολογία και στην κατανάλωσή της και πώς μπορεί αυτή να συμβάλει στη δημιουργία μαγικών και προσωποποιημένων προϊόντων.

 

Ευχόμαστε να είναι συνοδός σου η μαγεία!

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

The Story Tailors SL

CIF: B66606617

Gran de Gracia 15, 1-1

08012 Barcelona

supportgr@themagicofmyname.com

Τηλ.: +34 93 79 48 158