Έχεις προσθέσει %s βιβλίοα στο καλάθι αγοράς
Τελική τιμή
Σύνοψη της παραγγελίας σου
Βιβλίο(α)
Τιμή

x Βιβλίο(α)


Αποστολή

Τελική τιμή

Πολιτική απορρήτου και Cookies

 

Ο ιστότοπος www.themagicofmyname.gr ανήκει στην εταιρεία The Story Tailors, S.L, με ΑΦΜ: ESB66606617, διεύθυνση έδρας στην οδό Gran de Gracia 15 1º1º, 08012 Βαρκελώνη, Ισπανία. Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας supportgr@themagicofmyname.com.

 

Η πολιτική απορρήτου είναι ουσιαστική για εμάς. Για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει αυτήν την Πολιτική για να μπορέσετε να καταλάβετε πώς συγκεντρώνουμε, χρησιμοποιούμε, επικοινωνούμε, διαδίδουμε και κάνουμε χρήση των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε.

 

Πριν ή τη στιγμή της συγκέντρωσης των προσωπικών δεδομένων, σας ενημερώνουμε μέσω των νομικών μας κειμένων σχετικά με τη χρήση που θα κάνουμε των δεδομένων σας με τελείως διαφανές τρόπο που σχετίζεται βασικά με το έργο που μας εμπιστευτήκατε, πέρα από τη διαχείριση, διοίκηση και οποιοδήποτε σκοπό που είναι ασυμβίβαστος με τα παραπάνω. Για αυτόν τον λόγο, τη στιγμή της σύμβασης ή αρχής εμπορικής σχέσης με εμάς θα πρέπει να δοθεί η συγκατάθεσή σας μέσω της υποχρεωτικής συναίνεσης των νομικών κειμένων. Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες με νομικούς και νόμιμους τρόπους και σε αυτήν την περίπτωση με τη συγκατάθεση και την επίγνωση του επικείμενου ατόμου. Τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να είναι σχετικά με τους σκοπούς για τους οποίους πρόκειται να χρησιμοποιηθούν και, στον βαθμό που είναι απαραίτητο για τους σκοπούς αυτούς, πρέπει να είναι ακριβείς, πλήρεις και ενημερωμένοι. Θα προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία με εύλογες εγγυήσεις ασφαλείας έναντι απώλειας ή κλοπής, καθώς και μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης, αντιγραφής, χρήσης ή τροποποίησης.

 

Δεσμευόμαστε να διεξάγουμε τις δραστηριότητές μας σύμφωνα με αυτές τις αρχές προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι προστατεύεται και διατηρείται η εμπιστευτικότητα των προσωπικών πληροφοριών.

 

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;

 

Όταν κάνετε την παραγγελίας στον ιστότοπό μας, θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και άλλες πληροφορίες ταυτοποίησης. Οι πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των συναλλαγών και την αποστολή περιοδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. (Στην περίπτωση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με προϊόντα που θα διαθέτουμε στο μέλλον, έχετε πάντα τη δυνατότητα να δώσετε την άρνησή σας σε αυτά, τη στιγμή παραγγελίας κάποιου προϊόντος). Μεταξύ των κατηγοριών Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγει αυτή η πλατφόρμα, είτε απευθείας είτε μέσω τρίτων, είναι: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, email, χώρα, πόλη, Τ.Κ., γεωγραφική θέση, νούμερο τηλεφώνου, φύλο, εταιρική επωνυμία, cookiesκαι δεδομένα χρήσης.

 

Τα Προσωπικά Δεδομένα μπορούν να παρέχονται από το Χρήστη με δική του βούληση ή να συλλέγονται αυτόματα κατά τη χρήση αυτής της πλατφόρμας.

 

Η άρνηση του Χρήστη να παράσχει ορισμένα Προσωπικά Δεδομένα ή να μην δεχθεί τα νομικά μας κείμενα θα μπορούσε να καταστήσει αδύνατη αυτή την πλατφόρμα να παρέχει τις υπηρεσίες της.

 

Ο Χρήστης αναλαμβάνει την ευθύνη για τα Προσωπικά Δεδομένα τρίτων που δημοσιεύονται ή μοιράζονται μέσω αυτής της πλατφόρμας και δηλώνει ότι έχει τη συγκατάθεση των εν λόγω τρίτων για την παροχή των Δεδομένων στον Κάτοχο.

 

 

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες τoυ επισκέπτη;

 

Εφαρμόζουμε μέτρα ασφαλείας όταν ένας χρήστης πραγματοποιεί μια παραγγελία, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ενός πιστοποιητικού SSL. Δεν αποθηκεύουμε πληροφορίες πιστωτικής κάρτας και χρησιμοποιούμε έναν εξειδικευμένο πάροχο στις πλαταφόρμες πληρωμής για να χειριστούμε τις συναλλαγές.

 

Προστασία δεδομένων

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679 της 27ης Απριλίου (RGPD) Προσωπικών Δεδομένων (LOPD), σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε μέσω της ιστοσελίδας μας ή στέλνοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενσωματώνονται σε ένα αυτοματοποιημένο αρχείο ιδιοκτησίας της The Story Tailors, SL προκειμένου να διαχειριστεί, να δανείσει, να επεκτείνει και να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρονται στον ιστότοπο, να εκτελέσει τις συμβάσεις που γίνονται μέσω αυτού, να μελετήσει τη χρήση υπηρεσιών από εγγεγραμμένους Χρήστες, να στείλει ενημερώσεις των υπηρεσιών, καθώς και να στείλει διαφημιστικές και / ή διαφημιστικές πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται από την www.themagicofmyname.grμε τη συγκατάθεση του εγγεγραμμένου χρήστη στην αποστολή τέτοιων πληροφοριών με οποιονδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκύπτουν στο μέλλον και ιδίως των καρτών αλληλογραφίας και ηλεκτρονικών, μεταξύ άλλων. Εάν προηγουμένως δώσατε ρητή συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για την αποστολή εμπορικών επικοινωνιών. Μπορείτε να διαγραφείτε από αυτές ανά πάσα στιγμή.

 

Η συναίνεση του εγγεγραμμένου χρήστη για να λαμβάνει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ισοδύναμα ηλεκτρονικά μέσα, μπορεί να ανακληθεί από ειδοποίηση που αποστέλλεται στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: supportgr@themagicofmyname.com ή μέσω των συνδέσμων ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ των διαφημιστικών μηνυμάτων τους. Επιπλέον, ο εγγεγραμμένος χρήστης έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά του δεδομένα, και να προβεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις σε σχέση με αυτά. Με αυτή την έννοια, ο εγγεγραμμένος χρήστης συμφωνεί να παρέχει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά του δεδομένα, και να διατηρήσει τα δεδομένα που παρέχονται στο www.themagicofmyname.gr ενημερωμένα. Κάθε μέλος μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, ακύρωσης και της αντιπολίτευσης, και σε ορισμένες περιπτώσεις, τους περιορισμούς και τη φορητότητα, στέλνοντας μια ανακοίνωση στη διεύθυνση που αναφέρεται στην παρούσα παράγραφο. Ο εγγεγραμμένος χρήστης θα ανταποκριθεί, σε κάθε περίπτωση, στην ακρίβεια των στοιχείων που παρέχονται, εξασκώντας η www.themagicofmyname.gr το δικαίωμα[A1]  να αποκλείσει από τις εγγεγραμμένες υπηρεσίες κάθε μέλος που έχει παράσχει ψευδείς πληροφορίες, χωρίς επιφύλαξη των άλλων δράσεων που προβλέπονται από τις υπηρεσίες του νόμου .

 

Ποιος είναι ο σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένων που συλλέγονται;

 

Τα στοιχεία σχετικά με το χρήστη συλλέγονται για την εφαρμογή και υλοποίηση της σύμβασης μεταξύ των μερών (παράδοση προμηθειών) και για τους ακόλουθους σκοπούς: Στατιστικές, η αλληλεπίδραση με τα κοινωνικά δίκτυα και εξωτερικές πλατφόρμες, επικοινωνήστε με τον χρήστη, και διαχείριση επαφών την αποστολή μηνυμάτων, διαχείρισης πληρωμών, εγγραφής και πιστοποίησης, το επαναληπτικό μάρκετινγκ και στόχευση συμπεριφοράς, διαφήμιση, δοκιμή της απόδοσης του περιεχομένου και και λειτουργικότητες (α/β δοκιμές), hosting και υποδομή για την παρακολούθηση backend, διαχείριση της βάσης δεδομένων, Heat mapping, αλληλεπίδραση με πλατφόρμες live chat, location-based, διαχείριση αιτημάτων βοήθεια και επαφής, αναθεώρηση του περιεχομένου και προβολή περιεχομένου από εξωτερικές πλατφόρμες.

 

Ο χρήστης παρακαλείται να ελέγχει την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων κάθε μία τις πλατφόρμες μέσω των οποίων συλλέγονται τα προσωπικά δεδομένα, όπως τα κοινωνικά δίκτυα ή πλατφόρμες πληρωμής.

 

Παραθέτουμε σε μορφή λίστας τις βασικές μας τοποθετήσεις, τις οποίες επισημαίνουμε:

 

- Την ύπαρξη αποστολής περιοδικών ενημερωτικών δελτίων.

 

- Αλληλεπίδραση μέσω κοινωνικής δικτύωσης και αυτών που μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον, και την αποστολή πληροφοριών που μπορεί να ενδιαφέρουν τον χρήστη (πάντα να έχετε κατά νου ότι σε αυτό το πλαίσιο, τα δίκτυα έχουν τη δική τους νομικά κείμενα).

- Την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των μελλοντικών βιβλίων ή προϊόντων μας, στο μέλλον τα βιβλία ή τα προϊόντα μας, τις εκπτώσεις και τις προσφορές, μεταξύ άλλων, (ο χρήστης μπορεί να ζητήσει τη διαγραφή τη στιγμή που κρίνει σκόπιμο, και πάνω απ 'όλα, έχει τη δυνατότητα παροχής τέτοιας άρνησης, ακόμη και κατά τη στιγμή της παραγγελίας , όπου ο χρήστης έχει στη διάθεσή του ένα check in για να δείξει την άρνησή του στις πιθανές αποστολές).

 

- Το διαφημιστικό περιεχόμενο θα σας αποσταλεί επίσης μέσω απλής ταχυδρομικής αλληλογραφίας και περιεχομένων που δεν είναι ασυμβίβαστα, όπως μια κάρτα Χριστουγέννων, την οποία αναφέρουμε ως παράδειγμα.

 

- Επίσης, το σύστημα σας στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν ανιχνεύει ότι ο χρήστης έχει ξεκινήσει τη διαδικασία παραγγελίας, αλλά για διάφορους λόγους δεν έχει ολοκληρωθεί, αυτή η συγκεκριμένη επικοινωνία παρέχεται μέσω e-mail και περιορίζεται στον πιο πάνω σκοπό.

 

- Η ιστοσελίδα μας μπορεί να διαθέσει, σποραδικά, ένα chat όπου οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν (TheStoryTailors, δεν ευθύνεται για τις οποιαδήποτε δηλώσεις και μπορεί να διενεργεί τακτικούς ελέγχους σχετικά με το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης και της ανάκλησης της πρόσβασης ανά πάσα στιγμή).

 

- Τα παρεχόμενα στοιχεία των ανηλίκων είναι κατανοητό ότι παρέχονται από τους μεγαλύτερους σε ηλικία και ως εκ τούτου δηλώνουν τη συγκατάθεσή τους για την επεξεργασία και εργασίες που απαιτούνται για την εκτέλεση της παραγγελίας και την ευθύνη για την αποστολή των δεδομένων που έχουν αποκτήσει από τις απαραίτητες συναινέσεις σε αυτή την περίπτωση, από τρίτους.

 

Επικοινωνίες προσωπικών δεδομένων

 

Δεν κοινοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη σε τρίτους. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα να μοιραστούμε με τρίτους τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε για τον Χρήστη ή υπό τις περιστάσεις που περιγράφονται παρακάτω.

 

Μπορούμε να επικοινωνήσουμε προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από το χρήστη στους προμηθευτές μας και συνεργάτες που εργάζονται για λογαριασμό μας για να εκπληρωθεί η σύμβαση με τον χρήστη ή να επικοινωνήσουμε με τον χρήστη κατά την αγορά, προκειμένου να διαχειριστεί την πώληση, και να συμμορφωθεί με τους όρους πώλησης.

 

Είναι πιθανό ότι λόγω των εργασιών που πραγματοποιούνται υπάρχουν και άλλοι αποδέκτες των δεδομένων αυτών, όπως οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών μας ή ασφάλειας πληρωμής, οι πάροχοι εμπορευμάτων μας και οι εμπορικοί μας συνεργάτες. Επίσης η ανάθεση, εάν υπάρχει, στα ιδρύματα με τα οποία συνεργαζόμαστε, ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να βελτιωθεί η λίστα των προτάσεων για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα, επιδιώκοντας πάντα ευνοϊκές συνθήκες για το χρήστη. Καθορισμός των κάτωθι υπογεγραμμένων, οι μεγάλες αναθέσεις, που είναι αναγκαίες για την εφαρμογή της υπογεγραμμένης σύμβασης και γίνονται με μεταφορικές εταιρείες, οι οποίες θα φέρουν το επιλεγμένο προϊόν, και τα τυπογραφεία, που θα προετοιμάσουν το βιβλίο της παραγγελίας.

 

Επίσης, πραγματοποιούμε μεταφορά δεδομένων σε τρίτους εμπορικούς οίκους, είτε για τις διαφημιστικές αποστολές μας, είτε για τα άλλα εμπορικά ιδρύματα με τα οποία συνεργαζόμαστε. Η αποδοχή των νομικών μας κειμένων συνεπάγεται τη συγκατάθεση για τις αναθέσεις που αναφέρουμε.

 

Για τους επιχειρηματικούς συνεταίρους ή ιδρύματα, με τα οποία συνεργαζόμαστε, εάν για οποιαδήποτε ανάθεση, προειδοποιούμε ότι πάντα θα σχετίζονται αυτοί που είναι αυτοί οι εταίροι, ο επιχειρηματικός τομέας που εκπροσωπούν, και οι εφαρμογές που εκτελούνται, εάν είναι απαραίτητο.

 

Επίσης, μπορούμε να κοινοποιήσουμε σε τρίτους τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη, όταν απαιτείται από το νόμο. Ειδικότερα, όσον αφορά τις έρευνες που σχετίζονται με την ασφάλεια ή την τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας, για τη συμμόρφωση με τις νομικές διατάξεις ή με δικαστικές και αστυνομικές διαδικασίες. Επίσης, για την προστασία των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας των εργαζομένων μας, των συνδρομητών και των υπηρεσιών μας, καθώς και για τη διερεύνηση, την πρόληψη ή την ανάληψη δράσης σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, υπάρχουν υποψίες για απάτη, περιπτώσεις που εμπεριέχουν πιθανές απειλές για την ασφάλεια οποιουδήποτε προσώπου, παραβιάσεις των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή της Πολιτικής Απορρήτου ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο που επιτρέπει ο νόμος. Τέλος, και ως μέρος οποιασδήποτε διαδικασίας εταιρικής αναδιοργάνωσης (όπως συγχώνευση, απόκτηση και / ή την πώληση του συνόλου, σχεδόν το σύνολο ή μέρος των στοιχείων του ενεργητικού μας) για την οριστική μεταβίβαση της επιχείρησή μας ή με πιθανούς αγοραστές και ελεγκτές.

 

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή δεδομένων και τη μεταχείρισή τους

 

Νομική υπεράσπιση

 

Τα Προσωπικά Δεδομένα του Χρήστη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη νομική υπεράσπιση του Ιδιοκτήτη σε δίκη ή σε προκαταρκτικά στάδια πριν από πιθανή αγωγή που απορρέει από την καταχρηστική χρήση από τον Χρήστη αυτής της ιστοσελίδας ή σχετικών υπηρεσιών.

 

Ο Χρήστης γνωρίζει ότι ο Κάτοχος μπορεί να ζητηθεί από τις δημόσιες αρχές προκειμένου να αποκαλύψει Προσωπικά Δεδομένα.

 

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη

 

Εκτός από τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, αυτή η πλατφόρμα μπορεί να παρέχει στον Χρήστη πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες ή τη συλλογή και επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων.

 

 

Καταγραφή και συντήρηση συστήματος

 

Για λόγους που σχετίζονται με τη λειτουργία και τη συντήρηση, αυτή η πλατφόρμα και κάθε άλλη υπηρεσία τρίτων που χρησιμοποιούνται μπορεί να πάρει ένα αρχείο καταγραφής του συστήματος, δηλαδή, τα αρχεία που καταγράφουν τις αλληλεπιδράσεις και η οποία μπορεί να περιέχει προσωπικά δεδομένα, όπως τη διεύθυνση IP των δεδομένων του χρήστη.

 

 

Πληροφορίες που δεν περιλαμβάνονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου

 

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορούν να ζητηθούν ανά πάσα στιγμή από την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία τους.

 

 

Άσκηση δικαιωμάτων από τους κατόχους δεδομένων

 

Οι χρήστες ενημερώνονται ότι τα παρεχόμενα προσωπικά δεδομένα θα ενσωματωθούν σε διάφορα αρχεία, δεόντως καταχωρημένα στο Γενικό Μητρώο Προστασίας Δεδομένων, του οποίου ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος είναι η The StoryTailors (ΑΦΜ: Β-66606617) με εμπορική έδρα στην οδό Gran de Gracia 15, 1º-1ª, 08012 της Βαρκελώνης, πραγματοποιώντας μια μεικτή μεταχείριση προκειμένου να διατηρήσουμε τις επιχειρηματικές σχέσεις καθώς και να λάβουμε διαφημιστικές πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες μας.

 

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα ορίζει το κανονιστικό κατάλογο της προστασίας των δεδομένων, ο χρήστης μπορεί να ασκήσει τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης, ακύρωσης και της αντιπαράθεσης, περιορισμό και τη φορητότητα, γράφοντας στη The StoryTailors, Gran de Gracia 15, 1º-1ª, 08012 de Barcelona, ​​όπου μπορείτε να αποδείξετε την ταυτότητά σας ή να στείλετε ένα email στο supportgr@themagicofmyname.com. Η αίτηση πρέπει να περιέχει το ονοματεπώνυμο και τη φωτοτυπία της ταυτότητας του ενδιαφερομένου ή του νόμιμου εκπροσώπου του, καθώς και αποδεικτικό έγγραφο της αίτησης, στην οποία παρίσταται ότι η αίτηση είναι συγκεκριμένη, η διεύθυνση για την κοινοποίηση, την ημερομηνία και την υπογραφή του αιτούντος και των δικαιολογητικών εγγράφων του αιτήματος που διατυπώνεται. Εάν η αίτηση δεν πληροί τις συγκεκριμένες απαιτήσεις, θα χρειαστεί διόρθωση. Όσον αφορά το δικαίωμα πρόσβασης, θα αρνείται μόνο όταν η αίτηση δεν πληροί τις προαναφερόμενες απαιτήσεις και δεν έχει διαπιστευθεί σχετικό έννομο συμφέρον. Δεν θα χρειαστεί να ληφθεί υπόψη η άσκηση των δικαιωμάτων.

 

Οι κάτοχοι στους οποίους αναφέρονται τα προσωπικά δεδομένα έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ανά πάσα στιγμή επιβεβαίωση ότι έχουν αποθηκευτεί από τον υπεύθυνο επεξεργασίας, να γνωρίζουν το περιεχόμενο και την προέλευσή του, να ελέγχουν την ακρίβειά τους ή να ζητήσουν να είναι ολοκληρωμένα, ακυρωμένα, ενημερωμένα ή διορθωμένα, να είναι ανώνυμα ή να αποκλείονται τα Προσωπικά Δεδομένα που αντιμετωπίζονται κατά παράβαση των νόμων, καθώς και να αντιταχθούν στην επεξεργασία τους για οποιοδήποτε νόμιμο λόγο. Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν στην εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται σε αυτήν τη σελίδα.

 

 

Τροποποίηση αυτής της πολιτικής απορρήτου

 

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτή την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Συνιστάται ιδιαίτερα να ελέγχετε συχνά αυτή τη σελίδα, λαμβάνοντας ως αναφορά την ημερομηνία της τελευταίας τροποποίησης που υποδεικνύεται στο τέλος. Σε περίπτωση που ένας Χρήστης διαφωνεί με οποιαδήποτε από τις τροποποιήσεις που γίνονται σε αυτήν την Πολιτική, ο Χρήστης πρέπει να διακόψει τη χρήση της πλατφόρμας αυτής και μπορεί να ζητήσει από τον Διαχειριστή Επεξεργασίας να διαγράψει τα Προσωπικά Δεδομένα του. Εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά, η πολιτική απορρήτου που ισχύει ανά πάσα στιγμή θα ισχύει για όλα τα Προσωπικά Δεδομένα που ο Διαχειριστής Επεξεργασίας έχει συλλέξει μέχρι τότε.

 

 

Νομικές πληροφορίες

 

Ανακοίνωση προς τους χρήστες στην Ευρώπη: η παρούσα δήλωση έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το άρθρο 10 της οδηγίας 95/46 / ΕΚ, και σύμφωνα με τις διατάξεις της οδηγίας 2002/58 / ΕΚ, όπως έχει τροποποιηθεί. με την οδηγία 2009/136 / ΕΚ, όσον αφορά τα cookies.

 

 

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με την πολιτική απορρήτου, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: supportgr@themagicofmyname.com.

 

Ενσωμάτωση του σήματος των Trustedbadge των Trusted Shops

 

Για να προβάλουμε την ποιότητα της ετικέτας Trusted Shops και τις αποτιμήσεις που συλλέξαμε καθώς και για να προσφέρουμε προϊόντα Trusted Shops στους αγοραστές μετά την τοποθέτηση μιας παραγγελίας, αυτός ο ιστότοπος περιλαμβάνει το σήμα Trustbadge των Trusted Shops.

 

Για τους σκοπούς της σταθμίσεως των συμφερόντων, αυτό μας επιτρέπει να προστατεύουμε κυρίως τα νόμιμα συμφέροντά μας όταν προωθούμε την προσφορά μας με τον βέλτιστο τρόπο. Το σήμα Trustbadge και οι διαφημιζόμενες υπηρεσίες αποτελούν προσφορά της Trusted Shops GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Κολωνία (Γερμανία).

 

Κάθε φορά που ερωτάται το σήμα του Trustbadge, ο διακομιστής web αποθηκεύει αυτόματα το λεγόμενο αρχείο καταγραφής διακομιστών, το οποίο περιέχει, για παράδειγμα, τη διεύθυνση IP, την ημερομηνία και ώρα της επίσκεψης, την ποσότητα των δεδομένων που μεταδίδονται και τον αιτούντα πάροχο (δεδομένα πρόσβασης), κατά την εγγραφή της επίσκεψης. Αυτά τα δεδομένα πρόσβασης δεν αξιολογούνται και αυτόματα αντικαθίστανται το αργότερο επτά ημέρες μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής σας στη σελίδα.

 

Άλλα προσωπικά δεδομένα μεταβιβάζονται μόνο σε Trusted Shops, εφόσον, μετά την επισημοποίηση μιας παραγγελίας, έχετε επιλέξει να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα Trusted Shops ή έχετε ήδη εγγραφεί για να απολαύσετε τη χρήση τους. Σε αυτή την περίπτωση, θα ισχύσει η συμβατική συμφωνία μεταξύ εσάς και των Trusted Shops.

 

 Αποδοχή της πολιτικής Cookies

 

Με τη χρήση της δικτυακής πύλης "The Magic of My Name", ο χρήστης αποδέχεται τη χρήση των Cookies και των συγκαταθέσεων για την επεξεργασία πληροφοριών σχετικά με τον εαυτό του με τον τρόπο και για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω. Ωστόσο, το "The Magic of My Name" εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με την πολιτική "Cookies" του στην κορυφή της κύριας σελίδας της πύλης Web σε κάθε έναρξη σύνδεσης προκειμένου να ενημερώσει τους χρήστες.

 

Τύποι cookies

 

Στη συνέχεια, γίνεται μια ταξινόμηση των διαφορετικών cookies που υπάρχουν σύμφωνα με μια σειρά κατηγοριών. Ωστόσο, πρέπει να έχετε κατά νου ότι το ίδιο Cookie μπορεί να συμπεριληφθεί σε περισσότερες από μία κατηγορίες.

 

Σύμφωνα με το ίδρυμα που διαχειρίζεται τον τομέα από τον οποίο αποστέλλονται τα cookies και που ασχολείται με τα δεδομένα που έχουν αποκτηθεί, τα Cookies μπορούν να είναι:

 

l  Τα δικά τους cookie είναι αυτά που αποστέλλονται στον υπολογιστή του χρήστη από έναν υπολογιστή ή τομέα που διαχειρίζεται ο ίδιος ο εκδότης και από τον οποίο παρέχεται η υπηρεσία που ζητά ο χρήστης.

l     Τα cookies τρίτων είναι αυτά που αποστέλλονται στον υπολογιστή του χρήστη από έναν υπολογιστή ή έναν τομέα που δεν διαχειρίζεται ο εκδότης και από τον οποίο παρέχεται η υπηρεσία που ζητά ο χρήστης.

 

Σύμφωνα με την χρονική περίοδο που αποθηκεύονται τα cookies στους υπολογιστές / προγράμματα περιήγησης των χρηστών, γίνεται διάκριση μεταξύ:

 

l  Τα cookie περιόδου σύνδεσης είναι αυτά που έχουν σχεδιαστεί για τη συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων περιήγησής σας ενώ ο χρήστης έχει πρόσβαση σε μια δικτυακή πύλη. Χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση πληροφοριών που ενδιαφέρονται μόνο για να παραμείνουν για να παρέχουν την υπηρεσία που ζητά ο χρήστης σε μία μόνο περίσταση.

l  Τα μόνιμα cookies είναι ένας τύπος cookie στον οποίο τα δεδομένα εξακολουθούν να αποθηκεύονται στον υπολογιστή του χρήστη και μπορούν να προσεγγιστούν και να υποβληθούν σε επεξεργασία για ένα χρονικό διάστημα που καθορίζεται από το άτομο που είναι υπεύθυνο για το cookie, το οποίο μπορεί να κυμαίνεται από μερικά λεπτά έως αρκετά χρόνια.

Λαμβάνοντας υπόψη τον σκοπό για τον οποίο γίνεται επεξεργασία των δεδομένων που λαμβάνονται, τα cookies ταξινομούνται ως:

 

  • Απαραίτητα cookies και web beacons: Αυτά τα cookies ή άλλα αναγνωριστικά χρησιμοποιούνται για δραστηριότητες που είναι απολύτως απαραίτητες στη διαχείριση και παροχή της υπηρεσίας που μας ζητήσατε και επομένως, δεν απαιτείται η συναίνεσή σας.
  • Λειτουργικά cookies και web beacons: Αυτά μας επιτρέπουν να παρέχουμε μια ποιοτική εμπειρία, καθώς απομνημονεύουν τις προτιμήσεις προβολής σας, το ιστορικό αναζήτησής σας και πιθανές συνδέσεις με την περιήγησή σας.
  • Στατιστικά cookies και web beacons: Αυτά μας επιτρέπουν να αξιολογούμε το κοινό μας και να δημιουργούμε στατιστικά χρηστών ώστε να βελτιώνουμε τη δική μας ποιότητα υπηρεσιών.
  • Διαφημιστικά cookies και web beacons: Αυτά μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε περιεχόμενο, υπηρεσίες και διαφημίσεις προσαρμοσμένες στο προφίλ σας, στις περιηγήσεις σας και το ιστορικό των αναζητήσεών σας.
  • Αναλυτικά cookies και web beacons: Αυτά μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες σε μια τυπική μορφή που σχετίζονται με το δικό μας ιστορικό περιήγησης χρηστών και τα μοτίβα συμπεριφοράς.

 

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι το ίδιο cookie μπορεί να έχει περισσότερους από έναν στόχους.

 

Τα cookies που χρησιμοποιούνται στην δικτυακή πύλη "The Magic of My Name":

 

Α) Cookies τρίτων:

 

1. Google Analytics

 

Η δικτυακή πύλη "The Magic of My Name" χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία αναλυτικής δικτυακής πύλης που παρέχεται από την Google, Inc., η οποία επιτρέπει τη μέτρηση και ανάλυση της πλοήγησης στις ιστοσελίδες. Σύμφωνα με την προηγούμενη τυπολογία, είναι αναλυτικά Cookies.

 

Η Google Inc. είναι μια εταιρεία της Delaware με έδρα το Gordon House, Barrow Street, Δουβλίνο 4, Ιρλανδία ("Google").

 

Το "Magic of My Name" χρησιμοποιεί cookies του Google Analytics, τα οποία είναι αρχεία κειμένου που βρίσκονται στον υπολογιστή σας ως χρήστης αυτής της δικτυακής πύλης, επειδή μας επιτρέπουν και βοηθούν στην ανάλυση της χρήσης που κάνουν οι χρήστες της δικτυακής πύλης.

 

Η "Μαγεία στο Όνομα μου" μέσω των αναλύσεων ιστού του Google Analytics αποκτά πληροφορίες σχετικές με τον αριθμό των επισκεπτών που επισκέπτονται το Διαδίκτυο, τα επισκέψιμα παράθυρα, τη συχνότητα και την επανάληψη των επισκέψεων, τη διάρκεια των επισκέψεων, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιήθηκε, τον φορέα εκμετάλλευσης που παρέχει την υπηρεσία, τη γλώσσα, το τερματικό που χρησιμοποιήθηκε ή την πόλη στην οποία έχει εκχωρηθεί η διεύθυνση IP. Πληροφορίες που επιτρέπουν την καλύτερη και πιο κατάλληλη εξυπηρέτηση μέσω αυτής της δικτυακής πύλης. Οι πληροφορίες που παράγει το Cookie σχετικά με τη χρήση του ιστού (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP του) θα μεταδίδονται απευθείας και θα κατατίθενται από την Google σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Στο πρόγραμμα περιήγησής σας μπορείτε να δείτε τα παρακάτω 4 cookies της υπηρεσίας Google Analytics που χρησιμοποιούνται από το "The Magic of My Name", που ονομάζεται:

 

"_Utma": Cookie σύνδεσης που επιτρέπει την παρακολούθηση της δραστηριότητας που πραγματοποιείται στην πύλη ιστού "The Magic of My Name" από τους χρήστες.

 

"_Utmb": Συνεχές cookie με λήξη 2 ετών, το οποίο συλλέγει ανώνυμα τυπικές πληροφορίες εγγραφής και δεδομένα σχετικά με τις συνήθειες των χρηστών της πύλης Web "The Magic of My Name".

 

"_Utmc": Το cookie περιόδου σύνδεσης που θα εξαφανιστεί από τον υπολογιστή του χρήστη, ένα μόλις ολοκληρώνει τη συνεδρία στην δικτυακή πύλη "The Magic of My Name".

 

"_Utmc": Το μόνιμο cookie που λήγει 6 μήνες μετά την πρόσβαση στην δικτυακή πύλη "The Magic of My Name"

 

Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες εξ ονόματος του "The Magic of My Name" για να παρακολουθήσει τη χρήση της δικτυακής πύλης "The Magic of My Name", συντάσσοντας εκθέσεις για τη δραστηριότητα της δικτυακής πύλης και παρέχοντας άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη δραστηριότητα της δικτυακής πύλης και της χρήσης του Διαδικτύου.

 

Το "The Magic of My Name" και η Google μπορούν να διαβιβάζουν τις πληροφορίες αυτές μόνο σε τρίτους όταν απαιτείται από το νόμο ή όταν αυτά τα τρίτα μέρη επεξεργάζονται τις πληροφορίες εξ ονόματος της Google.

 

Ούτε η "Η Μαγεία στο Όνομά μου" ούτε η Google θα συσχετίζουν τη διεύθυνση IP σας με άλλα δεδομένα που έχουν.

 

2. Διαφημιστικά cookies από το Google και το youtube.com

 

Με την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε λήψη των cookies που σχετίζονται με το domain google.com (NID) και το Google.es (NID και PREF). Αυτά τα cookies ενδέχεται να ληφθούν επειδή συνδέονται με ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες Google που χρησιμοποιεί αυτή η δικτυακή πύλη. Από αυτήν την άποψη, το ίδιο Google σε μία από τις σελίδες του πληροφορεί ότι χρησιμοποιεί αυτά τα cookie διαφήμισης "... για να είναι σε θέση να προσαρμόσει τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στις υπηρεσίες τους, όπως η Αναζήτηση Google".

 

Σε περίπτωση που κάνετε κλικ στο κουμπί για να αποδεχθείτε την πολιτική cookies και μετά την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, τα cookies διαφήμισης τρίτων μπορούν επίσης να μεταφορτωθούν στον τομέα youtube.com.

 

3. Doubleclick.net

 

Εταιρεία για διαφημιστικούς σκοπούς

 

"id": Συνεχές cookie με λήξη σε 6 μήνες

 

3. Facebook.com

 

Βάζουμε cookies για να τα χρησιμοποιήσουμε στο Facebook για διαφημιστικούς σκοπούς σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη

 

"act", "c_user", "csm", "fr", "p", "παρουσία", "s", "xs": συνεχές cookie με λήξη μετά από 6 μήνες

 

4. Zopim

 

Το cookie πρέπει να μπορεί να παρακολουθεί με πιο εξατομικευμένο τρόπο τους χρήστες συνομιλίας.

 

"_cfduid": Συνεχές cookie που λήγει σε 6 μήνες

 

 

 

Β) Τα δικά μας cookies

 

βιβλίο: Περιέχει πλήρεις πληροφορίες για το επιλεγμένο βιβλίο

 

booktailors: Μοναδικό αναγνωριστικό περιόδου σύνδεσης

 

character_selection: Επιλογή πρωταγωνιστών

 

id_product: Ταυτοποίηση επιλεγμένου προϊόντος

 

isFlipbookCreated: Σας επιτρέπει να εμφανίσετε την προεπισκόπηση του βιβλίου

 

is_error: Εάν έχουν υπάρξει σφάλματα

 

γλώσσα: Γλώσσα

 

language_chat: Γλώσσα συνομιλίας

 

name: Το όνομα του παιδιού για τη διαμόρφωση του βιβλίου

 

selected_character: επιλεγμένος χαρακτήρας

 

selectedgenderradioId: επιλεγμένος αριθμός χαρακτήρων

 

Πώς να τροποποιήσετε τη διαμόρφωση των Cookies

 

“Η Μαγεία στο Όνομά μου” ενημερώνει το χρήστη ότι, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να αρνηθεί τη χρήση των cookies επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής του, αλλά πρέπει να ξέρει ότι με κάτι τέτοιο μπορεί να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την πλήρη λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας.

 

Εδώ αναφέρουμε τον τρόπο αναζήτησης, αποκλεισμού ή διαγραφής ενός cookie, αν και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση του προγράμματος περιήγησης:

 

Chrome, οδηγίες:

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=el&answer=95647

 

Explorer, οδηγίες:

http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

 

Firefox, οδηγίες:

http://support.mozilla.org/es/kb/habilitation-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

 

Safari, οδηγίες:

http://support.apple.com/kb/ph5042

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για να σεβαστεί ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies από Analitycs Google στο www.google.es/intl/analytics/privacyoverview.html.

 

Google Chrome

 

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις ή τις Προτιμήσεις μέσω του μενού Αρχείο ή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο εξατομίκευσης που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία.

 

Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων.

 

Μεταβείτε στην επιλογή Απόρρητο> Ρυθμίσεις περιεχομένου

 

Επιλέξτε Όλα τα cookies και τα δεδομένα ιστότοπου.

 

Θα εμφανιστεί μια λίστα με όλα τα cookies που ταξινομούνται ανά τομέα. Μπορείτε να αναζητήσετε cookies από έναν συγκεκριμένο τομέα εισάγοντας τη διεύθυνση μερικώς ή εντελώς στο πεδίο Cookies αναζήτησης.

 

Μόλις γίνει αυτό το φίλτρο, στην οθόνη εμφανίζονται μία ή περισσότερες γραμμές με τα απαιτούμενα cookie ιστού. Στη συνέχεια, πρέπει να τα επιλέξετε για να τα εξαλείψετε.

 

 

Internet Explorer

 

Μεταβείτε στα Εργαλεία, Επιλογές Internet.

 

Κάντε κλικ στην επιλογή Απορρήτου.

 

Μετακινήστε τη γραμμή για να ρυθμίσετε το επίπεδο απορρήτου που θέλετε.

 

 

Firefox

 

Μεταβείτε στις επιλογές ή τις προτιμήσεις, ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα.

 

Κάντε κλικ στην επιλογή Απορρήτου.

 

Στο Ιστορικό, επιλέξτε Χρήση προσαρμοσμένων ρυθμίσεων για το ιστορικό.

 

Στη συνέχεια θα δείτε την επιλογή Αποδοχή cookie, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

 

 

Safari (iOS)

 

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, στο Safari.

 

Μεταβείτε στην επιλογή Απόρρητο και Ασφάλεια, θα δείτε την επιλογή "Αποκλεισμός cookie", όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τον τύπο του μπλοκ που θέλετε να κάνετε.

 

Safari (OSX)

 

Μεταβείτε στις Προτιμήσεις και, στη συνέχεια, στο Απόρρητο.

 

Σε αυτήν την ενότητα θα δείτε την επιλογή "Αποκλεισμός cookie", όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τον τύπο αποκλεισμού που θέλετε να εκτελέσετε.

 

 

Android

 

Εκτελέστε το πρόγραμμα περιήγησης και πατήστε το πλήκτρο Μενού και στη συνέχεια Ρυθμίσεις.

 

Μεταβείτε στην επιλογή Ασφάλεια και ιδιωτικό απόρρητο, θα δείτε την επιλογή Αποδοχή cookie, από την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το πλαίσιο.

 

Windows Phone

 

Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση του προγράμματος περιήγησης:

 

Εκτελέστε το πρόγραμμα περιήγησης και πατήστε το πλήκτρο Μενού και στη συνέχεια Ρυθμίσεις.

 

Μεταβείτε στην επιλογή Ασφάλεια και ιδιωτικό απόρρητο, θα δείτε την επιλογή Αποδοχή cookie, από την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το πλαίσιο.

 

 

Τέλος, “Η Μαγεία στο Όνομά μου” ενημερώνει το χρήστη για την ύπαρξη ενός online εργαλείου που διαθέτει, ότι επιτρέπει στους χρήστες να ανιχνεύσουν τα cookies της κάθε ιστοσελίδας που επισκέπτονται και τη διαχείριση της απενεργοποίησή τους (π.χ. Ghostery: http: // www.ghostery.com/faq).

 

 

 

Τελευταία αναθεώρηση: 2019